Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce dvou střech. Nejprve jsme zdemontovali a zlikvidovali stávající krytinu, poté jsme střechu kompletně přelaťovli včetně instalace nové kontaktní folie. Nakonec se položila střešní krytina Lindab Ideal v hnědé barvě a osadili se klempířské prvky z pozinku v hnědé barvě.
Rekonstrukce střechy
Nejprve se provedla demontáž původní krytiny, poté se střecha přelaťovala včetně instalace nové folie na stávající bednění. Jako střešní krytinu si zvolil investor betonové tašky Bramac Max v červenohnědé barvě. Dále jsme provedli osazení nových klempířských prvků z Titanzinku.Vzhledem k nedostatku financí investora bude střecha provedena NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce valbové střechy. Nejdříve se provedla demontáž stávající krytiny a zednické práce, poté se na stávající bednění nainstalovala nová folie a položila se krytina Dacora - česká šablona v modročerné barvě. Déle se osadily nové klempířské prvky z barveného Pz červenohnědé barvy.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce střechy, na které se prováděla: demontáž a likvidace stávající krytiny, nové přelaťování včetně instalace folie a montáž nové střešní krytiny, kterou si zvolil investor - Lindab Ideal.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce mansardové střechy rodinného domu spočívala v částečném dostavění krovu včetně nového bednění a dozdění obvodové části domu, instalaci nové folie, kompletním přelaťování impregnovanými latěmi a položení nové krytiny. Jako střešní krytinu si investor zvolil profilovaný plech Lindab Ideal červenohnědé barvy. Dále se vyměnily klempířské prvky z barveného pozinku v barvě krytiny.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce střechy, na které jsme zhotovili kompletní přelaťování včetně instalace nové folie. Jako střešní krytina je na přání investora použit profilovaný plech Lindab Ideal v červenohnědé barvě. Dále se vyměnily klempířské prvky, které jsou z barveného pozinku v barvě krytiny.
Rekonstrukce střechy
Kompletní rekonstrukce polovalbové střechy. Veškeré práce spočívaly v demontáži a následné likvidaci stávající krytiny, novém přelaťování včetně instalace folie, položení nové střešní krytiny a výměna klempířských prvků z probarveného pozinku. Na přání investora byla použita plechová profilovaná střešní krytina Lindab. Vzhledem k nedostatku financí investora jsme střechu zhotovili NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ.
Rekonstrukce šikmé střechy
U této rekonstrukce střechy bytového domu se provedlo kompletní přelaťování včetně instalace nové folie,osazení nových stoupacích plošin, oplechování vikýře a omítnutí a olemování komínových těles z titanzinku. Na přání investora byla použita betonová střešní krytina Bramac max.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Přelaťování střechy impregnovanými latěmi o tl. 4x6 cm.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail oplechování vikýře bytového domu.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce střechy bytového domu. Provedlo se kompletní přelaťování střechy včetně instalace nové folie a výměny krytiny. Jako krytina byl použit profilovaný plech Lindab.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Přelaťování střechy impregnovanými latěmi tl. 4x6 cm.
Nátěr oplechování střechy
Oplechování střechy a výměna klempířských prvků z materiálu TiZn a následný nátěr speciální barvou na TiZn v odstínu RAL 3011.
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy na panelovém domě. Střecha se zateplovala polystyrenem tl.100 mm s nakašírovaným asfaltovým pásem, který se kotvil k podkladu pomocí speciálního lepidla INSTA-STIK. Jako vrchní vrstva se natavil modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem.
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Rekonstrukce ploché střechy mateřské školky.Na střechu se nejprve položil jako parozábrana asfaltový pás s hliníkovou vložkou na který se položila ve dvou vrstvách vata tl. 120 mm. Kvůli velké tloušťce izolantu se dozdívaly atiky dvěma řadami ztraceného bednění, které se následně vybetonovalo a vnitřek a vršek se oblepil polystyrenem tl. 80 mm. Na vatu se položila geotextilie a koutové a rohové lišty. Pomocí hmoždinek s plastovým nástavcem a kovovým šroubem se přikotví vrchní vrstva - hidroizolační folie z měkčeného PVC, která se vytáhne až přes atiku střechy na které jsou připevněné ve spádu OSB desky a na nich okapnicové poplastované plechy.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail