Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Zateplení panelového domu
Dům jsme zateplili polystyrenem tl. 120 mm. Povrchovou úpravou je silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm. Barevné řešení je dle přání investora.
Zateplení panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii.
Oprava objektu chemických závodů
Nejprve se otloukli nesoudržné části omítky, pak byla fasáda natažena do lepidla do kterého se vtlačila perlinka a přetažena další vrstvou lepidla. Konečnou úpravou fasády je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Dále jsme měnili klempířské prvky a natírali parapety.
Oprava objektu chemických závodů
Opravy fasády na dalším objektu chemických závodů. Na tomto objektu jsme natírali fasádu akrylátovou barvou. Dále se natřely vrata a klempířské prvky barvou Interhane 990 za pomoci naší výškové plošiny.
Zateplení štítů panelového domu
Štíty jsou zatepleny polystyrenem tl. 120 mm. Povrchovou úpravou je silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm, odstín byl zvolen na přání investora. Systém byl na tuto stavbu vybrán Extherm (Woodcote).
Zateplení panelového domu
Zateplení přední a zadní části fasády panelového domu. V minulosti jsme na tomto domě již zateplovali štít. Jako izolant se použil speciální polystyren EPS-F Clima Rda tl. 140 mm,který má vyší tepelně izolační vlastnosti než klasický fasádní polystyren, povrchovou úpravu tvoří silikonová omítka zrnitosti 2 mm. ZDARMA jsem dodávali a instalovali lodžiové sušáky na prádlo.
Revitalizace bytového domu
Revitalizace bytového domu, kde jsme zateplovali systémem Weber klasik, na přání investora obvodový plášť bez soklu. Jako izolant je použit grafitový polystyren tl. 100 mm.Dále jsme rekonstruovali střechu včetně zateplení půdního prostoru, a balkony, kde se provedla nová hydroizolace a výměna zábradlí.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail zábradlí z ocelůových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou. Výplní je bezpečnostní mléčné sklo STRATOBEL 4.4.2. Součástí jsou sušáky na prádlo, které jsme dodávali ZDARMA!!!
Zateplení štítů panelového domu
Zateplení štítů panelového domu certifikovaným systémem Extherm,izolant je polystyren tl. 100 mm, povrchovou úpravu tvoří akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm a sokl domu je natřen na přání investora akrylátovou barvou.
Zateplení soklu panelového domu
Zateplení soklu polystyrenem tl. 70mm. Povrchovou úpravou je dekorativní omítka marmolit.
Zateplení panelového domu
V loňském roce jsme u tohoto domu zateplovali štíty. Letos se investoři rozhodli pro zateplení i přední a zadní části domu. Zateplení je z polystyrenu tl. 120 mm s požárními pásy nad okny a vchody z minerální vaty tl. 120 mm. Použili jsme systém Den Braven. Povrchovou úpravu tvoří akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Dále jsme demontovali stávající a montovali nové stříšky nad vchody a lodžie.
Zateplení panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail stříšky nad vchodem z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou a výplní Makrolon.
Revitalizace panelového domu
Revitalizace panelového domu, kde jsme zateplovali obvodový plášť domu polystyrenem tl. 120 mm, povrchová úprava je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Sokl domu je zateplen minerální vatou tl. 80 mm. Vše je prováděno v systému Extherm.Dále jsme zateplovali střechu polystyrenem s nakašírovaným asfaltovým pásem na který se natavil vrchní modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem. Rekonstruovali jsme také balkony, kde se provedla nová hydroizolace, pokládka nové dlažby a výměna zábradlí s výplní z desek Kronospan. ZDARMA jsme dodali a namontovali držáky satelitních antén a lodžiové sušáky na prádlo!!!
Revitalizace panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Lodžiové zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou s výplní z desek Kronospan.
Revitalizace rodinného domu
Plášť domu se zateplil minerální vatou tl. 100 mm a sokl perimetrem tl. 100 mm. Povrchovou úpravou je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Dále jsme rekonstruovali střechu.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail